COVID

Door de coronacrisis is het heel erg druk in de praktijk en aan de telefoon .

 Afspraken kunnen online gemaakt worden voor niet-corona raadplegingen. 

Voor coronaraadplegingen (met symtomen; koorts, hoesten, verkouden, diarree, hoofdpijn, kortademigheid, pijn op de borst, geen geur of smaak) neem telefonisch contact op. 

Voor zorgverleners en testen voor operatie of reis ,na een hoog risico contact of op vraag van je werkgever, kan je een afspraak maken – indien geen klachten – in triagecentrum in Eeklo, Ertvelde of Aalter – zowel in de week als in het weekend – via de website http://www.huisartsenwachtpostmeetjesland.be voor covidtest.    Aanmelding in het testcentrum dient te gebeuren met de bevestigingse-mail die men ontvangt (digitaal/uitgeprint). Opgelet: geen afspraak = geen test!

Covidtest resultaat kan je vinden op cozo of mijngezondheid.be of via coronalert app. 

CORONA info : www.info-coronavirus.be of 0800 14 689

Stel belangrijke medische zorgen zeker niet uit ! Bij de huisarts en ook in ziekenhuizen en op spoed, worden de niet-coronapatiĆ«nten en coronapatiĆ«nten gescheiden gehouden aan de ingang. Dank voor uw begrip en steun in deze toch wel moeilijke periode voor iedereen. 

meer info: https://www.domusmedica.be/sites/default/files/Steekkaart%20COVID%20-%20patient%2020-10-2020.pdf