COVID

Door de coronacrisis is het heel erg druk in de praktijk en aan de telefoon .

 Afspraken kunnen online gemaakt worden voor niet-corona raadplegingen. 

Voor infectieraadplegingen (met symtomen; koorts, hoesten, verkouden, diarree, hoofdpijn, kortademigheid, pijn op de borst, geen geur of smaak) neem telefonisch contact op. Bij milde klachten vul de vragenlijst in en ga naar een testcentrum of doe een sneltest (via apotheek)

CORONA info : www.info-coronavirus.be of 0800 14 689

Stel belangrijke medische zorgen zeker niet uit ! Bij de huisarts en ook in ziekenhuizen en op spoed, worden de niet-coronapatiënten en coronapatiënten gescheiden gehouden aan de ingang. Dank voor uw begrip en steun in deze toch wel moeilijke periode voor iedereen. 

meer info: https://www.domusmedica.be/sites/default/files/Steekkaart%20COVID%20-%20patient%2020-10-2020.pdf